woensdag 8 januari 2014

Boardingpas in the pocket!

We hebben ze, de boardingpassen! Akke heeft online ingecheckt en we zitten op rij 30 bij het raam en naast elkaar. Dat was het allerbelangrijkste want schuin achter elkaar zitten hebben we één keer meegemaakt en is ronduit vervelend, ongezellig en onhandig op zo'n lange vlucht.

De puntjes worden zometeen nog even op de i gezet. Goed nalopen of we alles hebben, of alles opgeladen is en of de creditcards, pinpassen en paspoorten daadwerkelijk in onze portemonnee zitten. We hebben ook al een lijstje met spulletjes die we mee moeten nemen voor anderen en ach.....zit je echt ergens om verlegen wat je alleen in de US haalt, app of sms dan nog even. Het moet alleen wél in de extra koffer kunnen :-).
Het blijft spannend om de reis te maken vooral met de lange historie van kleine en grote incidenten die we al beleefd hebben. We gaan het zien, we gaan het beleven en gaan het vastleggen!
Nu nog even de koppen bij elkaar steken en beslissen of we vanavond al richting schiphol gaan of morgenochtend heel vroeg. We houden jullie op de hoogte.

1 opmerking:

  1. jullie zijn ondertussen al de grote plas over, veel plezier op de beurs en daarbuiten, geniet zoveel je kan , ik zal aan jullie denken en jaloers zijn natuurlijk, groetjes jetje

    BeantwoordenVerwijderen