zondag 12 januari 2014

"First Floor Day"

Als we jullie gaan vertellen hoe we hebben genoten in de zon tijdens het ontbijt, tussen de beurs en workshopbezoeken en de terrasjes hebben we geen vrienden meer dus laten we het " weer" voorlopig maar acherwege- dat gaat natuurlijk ook heeeeeel snel vervelen!



We zijn iedere ochtend om 6.30 vaste prik wakker omdat er 2 deuren verderop de " ontbijtkamer " wordt geopend. Ze hebben hier een eenvoudig lokaaltje van gemaakt waar we wafels, gember!donuts, thee, koffie en cerials kunnen krijgen. Gisteren hebben we een verse wafel gegeten, een hap van die donut genomen en deze snel weggespoeld met een kop heerlijke thee!
Op ons gemak en via de Starbucks voor een echte mok thermo liepen we naar de beurs om daar de
route op de plattegrond uit te stippelen vóór de spectaculaire opening.





De opening bleef uit, waar vroeger een liveband aan te pas kwam met dansende hawaiianen bleef het nu bij een praatje van de chief of staff. Hierna mochten we "los" en de massa verdween over de beurs,  - de oppervlakte is ongeveer gelijk aan het totaal van 6 voetbalvelden. (Red. Jacq)
De eycather was wel Simple Stories die weer een mega leuke lijn heeft uitgebracht en waar we uiteraard mee gaan werken! Teveel leuke voorbeelden, nieuwe inserts mét hoesjes die óp je pocketpages- pageprotectors- bevestigd kan worden , GAAF!! Dit wordt beslist een highlight voor
ons.



Een hele kleine impressie van de eerste booths die we tegenkwamen.


 





Graphic was weer helemaal in stijl en had super mooie voorbeelden waaronder er een aantal van Laura die we een paar uur daarvoor al hadden ontmoet in de rij van Starbucks. Ook voor Bo-Bunny had ze een prachtig huisje gemaakt die we jullie niet willen onthouden. Bij genoeg liefhebbers zoeken we datum om deze te gaan maken. Kosten zijn 75 euro.



Uren kunnen we natuurlijk enthousiast vertellen over wat we allemaal gezien hebben. We gaan het echter in partjes verdelen. Iedere dag een beetje want het is zoveel en zo leuk en zo inspirerend dat ons hoofd inmiddels wee ontploft van ideeën!

Na de beurs en voor de workshop van Paulette zijn we nog even gaan touren maar dat was geen succes. Ergens en opeens werd de buurt minder aantrekkelijk en wisten we uit ervaring dat we hier beter niet konden zijn. Een auto geeft een veilig gevoel en we zijn daarom omgedraaid en hebben een Michaels gevonden in een wat betere voorwijk van LA.

Om 18.00 en stipt op tijd dankzij de blunder van gisteren volgden we de workshop van Paulette. Ze ging weer razend snel, wilde teveel en was na een dag beurs te moe om het georganiseerd te laten verlopen. We trokken ons eigen plan en bestelden om 21.00 een pizza.



Morgen op ons gemakkie het volgende stuk van de beurs. We hebben er zin in!

2 opmerkingen:

  1. Ja ja mooi weer, maar Jacq zal toch niet veel in de zon komen daar krijgt ze het toch veeeel te warm van. Graphic ziet er wel erg leuk uit (toch wel een van mijn favorieten) Ik ben wel blij met de foto's die jullie maken zo hebben wij ook een beetje een idee. Veeel plezier en ik volg jullie dagelijks.
    Groetjes uit koud maar zonning Bergeijk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een leuke spulletjes zien jullie, ik geef mij op voor de workshops hier , dat huisje is keileuk, dat wl ik hebben. worden jullie niet vreselijk hebberig wanneer je al dat moois ziet???
    groetjes vanuit antwerpen

    BeantwoordenVerwijderen