zondag 19 januari 2014

Eerste deel van de terugreis

Er is een tijd van komen- en helaas ook een tijd van gaan.

Onze tijd zit er hier op en hoewel we het fijn vinden om weer knuffels te krijgen die we gemist hebben, de bruine boterhammen met kaas te eten, appels & groenvoer te verorberen, zouden we het niet heel vervelend vinden om nog een paar dagen te kunnen genieten van die zon en zijn warmte!
We nemen een pakketje mee maar of ie er in trapt moeten we afwachten.

We hebben een stevig ontbijt gehad want je weet niet wat je in het vliegtuig allemaal wel en niet krijgt. Dat wil per vlucht weleens vreselijk schelen. We vliegen met Lufthansa en daar zijn de verhalen niet zo goed over. We zullen het zien en wachten geduldig met 4 koffers, een rugzak en een tas op de shuttlebus die ons naar LAX gaat brengen. Hopelijk krijgen we de bagage makkelijk mee want daar heeft Carin wel wat twijfels over.


Het wachten is nu op het vliegtuig. We vliegen om 15.10u en vertrokken om 11.00 (en waren al OP én TOP om 6.30)vanaf het Motel. De hele ceremonie op het vliegveld is achter de rug en gelukkig konden de kleine koffertjes zonder problemen mee in het ruim en rugzak en tas als handbagage.
Wat hebben we toch altijd een hekel aan de douane stap - alles op de band, schoenen uit, vest uit, ereader, ipad, telefoon en camera uit de tas, door het poortje, piep piep piep, controle, doorlopen, koffer check, rooie kop, aankleden, tas weer inpakken, snel snel....struikel, klap en opstaan)

Op het vliegveld vermaken we ons nu met ledschermen die van binnenuit belicht worden en een heus 3D schouwspel zijn. We wilden een foto maken van een pilaar met koffer die spontaan tijdens het schieten veranderde- dat was het moment dat we in de gaten hadden dat er iets bijzonders gebeurden.
Het houd ons nu bezig en we wachten op het boarden. 
(Eigenlijk best wel koud met slippers....de schoenen zitten nog in het kleine koffertje die gepland stond als handbage 1, evenals de jassen. Misschien gebeurt er een wonder in Nederland en kunnen we de zon laten schijnen?!)






Misschien zeggen die foto's wel helemaal niks- ze zien er in onze ogen in ieder geval suffer uit dan het live spektakel. Inmiddels weten we nu dat we gaan vliegen in het nieuwste type 747-800. Hopelijk is er al wel eens mee gevlogen anders overleeft die grote het niet!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten