dinsdag 14 januari 2014

De derde dag- orders plaatsen

De derde dag begon heel vroeg door de dansende, springende, stampende en op ADHD gelijkende verschijnselen van onze bovenbuurmannen. Ze gaan niet slapen voordat onze oogluiken van dichtklappen en we worden wakker van een badkamer gang die normaal een heel gezin nodig heeft.
Kortom; slapen gaat hier zoals we zouden willen en we trakteerden onszelf daarom maar op een ontbijten bij Denny', scrambled eggs met toast en pancakes.



Na het ontbijt hebben we - heeeeeeel vervelend- buiten op een bankje alle catalogi nog eens doorgenomen en er aantallen bij vastgesteld. Doordat de HTK nu om de twee maanden uitgebracht gaat worden was de keuze extra moeilijk. En om dàt probleem op te lossen hebben we besloten er in Maart toch maar weer een "gruwelijk leuke" workshop in te knallen. De datum staat al vast ( FD- 1 maart) en kosten zijn 45 euro. We hebben voor 12 personen besteld dus .....eerst komt eerst maalt.





Bestellen was een tijdrovende bezigheid en de bankjes hadden geen leuning en de thee was inmiddels ver op toen we besloten de klus binnen op de beurs verder af te ronden. Uren later, na een beurslunch van hotdogs, chips en cola, en orders rijker stapten we om 3. 00 naar buiten. Het werd werkelijk tijd om naast de beurs ook andere leuke dingen te gaan ondernemen.




Tom Tom werd ingeschakeld, het lelijke verhicel werd van de parkeerplaats gemanoeuvreerd en we reden richting de heuvels van Los Angeles. Ergens op een parkeerplaats bij één van de vele winkels die we aandeden stonden we aan de verkeerde auto te trekken. Jacq kreeg de sleutel niet omgedraaid en begon opeens zo zenuwachtig te lachen dat ik een deja vu kreeg van een vorige keer. De auto werd gevonden, broek van Jacq was (bijna) nat en we wisten niet hoe snel we moesten wegrijden.
( ik moet er van " madam" wel bij zeggen dat de auto van hetzelfde merk, kleur en type was. Dat ondergetekende al zag dat de achterramen getint waren en dat er dus " iets" niet klopte is bijzaak...)

Moe maar met koopjes in de achterbak reden we terug naar het motel waar we bleven. Een salade met brood en een pizza voor Jacq, een flesje wijn en een lava crunch kwamen we die grote bedden niet meer af. Morgen tijd om te gaan bedenken wat we nog gaan ondernemen.


3 opmerkingen:

  1. bij deze geef ik mij op voor de workshop van 1 maart (ben ik lekker de eerste)
    kennen jullie oordopjes??? een HELE goede uitvinding tegen lawaaierige buren, al naar hearst castle geweest?? uitzicht moet daar formifantastisch zijn groetjes
    jetje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil ook wel 1 maart, ben ik nr.2.
    Nog veeeeel plezier
    Groetjes
    Belinda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil ook wel 1 maart dat maakt dan nr. 2
    Nog veeeel plezier
    Groetjes
    Belinda

    BeantwoordenVerwijderen