woensdag 1 januari 2014

Voornemen, beloven of bekijken.....

Als je dit blog dan weer terug leest vragen we ons af waarom we dit niet volhouden. Het is zo leuk om het allemaal terug te lezen en ook een manier jullie bij alle voorbereidingen en activiteiten te betrekken. De SWR aanvliegdag van 2013 heeft inmiddels ook al plaatsgevonden net als de geslaagde dag van de hippies van 2012- en niks terug te vinden in dit blog, het is eigenlijk schandalig! Met terugwerkende kracht zullen we binnenkort een paar van de leukste foto's posten van de SWR dag en weekend, hét jaarlijks hoogtepunt van Akkefietje! Het nieuwe weekend is al gepland en er zijn nog een paar plekjes over, met of zonder overnachting.

De reden van het terugkeren naar deze pagina is onze "zakenreis met knipoog" 2014 naar Anaheim. We hadden natuurlijk graag een andere plek in dat grote werelddeel aangedaan maar dat zagen de organisatoren niet gebeuren en ach....dan leggen we ons daar wel bij neer.
Twee jaar lang gespaard om de beurs, onze Amerikaanse vrienden, de zon en het avontuur weer te omarmen. Wat hebben we er zin in en wat gaan we beleven; wij- Akke en Fietje- samen op reis is nooit saai!!

We houden jullie op de hoogte van onze voorbereidingen, reis en beursnieuwtjes en uiteraard mét foto's. We vertrekken op donderdag 9 januari heel vroeg en komen zaterdag 18 januari weer terug (of er moet een hele goede en leuke reden zijn om er nog 2 weken aan vast te plakken; een vliegtuigstaking ofzo...)

1 opmerking:

  1. Jullie hebben vast nog wel iemand nodig die de koffers draagt..... hahaha
    Een fijne korte vakantie en geniet er maar lekker van, jullie hebben het zeker verdiend. We zijn wel benieuwd naar het verslag en natuurlijk de foto's. Veeeel plezier. Groetjes
    Belinda

    BeantwoordenVerwijderen