donderdag 16 januari 2014

We genieten hier!

We zullen even beginnen met vertellen dat we heel veel problemen hebben met het bloggen. Voorheen deden we dat op de laptop maar door het sjouwen van handbagage en de handzaamheid van een iPad leekt ons het slim laatst genoemde mee te nemen en de MacBook thuis te laten.
Thuis werd er al het één en ander uitgevogeld hoe het dan zou moeten want " zomaar"  foto's ophalen ging al niet. Het werkte al was het met een omweg....het werkte een beetje toen we hier zitten/zaten want wat is het internet hier bagger!
Ook nu geeft ie weer een foutmeldingen en wil de foto's niet plaatsen. De iPad heeft alle hoeken van de motelkamer figuurlijk al meer dan eens gezien want ikke hier heeft geen geduld.



Het verslag van de reis gaat verder op een notieblad en zal dus pas als we thuis zijn geplaatst worden. De tijd is te kostbaar deze laatste twee dagen en soms zitten we 2.5 uur te proberen en hebben we met goed geluk een stukje kunnen plaatsen.
( misschien een paar kleine regeltjes omdat we het niet laten kunnen maar het zal niet meer dan dat zijn.) en zover we weten lezen een handje vol de ervaringen en die snappen het wel....toch?!

Voor de eerste keer deze week gingen we langs de Mac Donalds en met een rossig gevoel van zon en buitenlucht en een lekker ongezond volle maag kropen we op bed en keken echte Amerikaanse tv- in één avond van 19.30-22.30 wel tig afleveringen van iets waar we in Nederland wéken naar kijken. (Je kijkt 5 min. waarna 3 min. reclame en dan weer 5 min. etc.). 

Welterusten voor nu!






2 opmerkingen:

  1. tuurlijk snappen we het, bloggen moet je enkel doen als je tijd over hebt, en ik weet uit ervaring dat 30 dagen soms niet genoeg tijd is, laat je 10dagen niet verkleinen door die blog, hoe fijn ik het ook vind om te lezen, , ik vind het ook fijn om het face to face te horen (en als je teveel blogt heb je niets meer te vertellen als jullie terug zijn
    groetjes
    jetje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En ik snap het ook heel goed. We horen en zien het wel als jullie weer in dit kikkerlandje zijn.
    Groetjes en nog heel veel plezier
    Belinda

    BeantwoordenVerwijderen